7 vragen aan: Michael

1) Waarom heb je dit Snapchat-filter gekozen?

Ik heb gekozen voor dit filter omdat honden actieve en sociale dieren zijn, waar ik mezelf in herken. Daarnaast ben ik gek op honden en heb ik een bouvier genaamd Luna.

2) Wat is je functie en wat houdt het in?

Mijn functie bij MediaScience is digital media manager. Dit houdt in dat ik de media van verschillende campagnes manage en optimaliseer, zowel voor social als display

3) Wat heb je hiervoor gedaan?

Ik heb hiervoor gewerkt bij Monsterboard als Online media manager ter vervanging van iemand die ziek was. Ik ben daar 2 jaar terug begonnen als stagiair en werd na mijn afstuderen meteen gevraagd om bij te springen.

4) Waarom heb je voor MediaScience gekozen?

MediaScience is een jong, energiek en creatief bureau waar nog heel veel groei in zit. Er hangt een lekkere positieve vibe op de werkvloer wat het werk erg leuk maakt. Ik was op zoek naar een bedrijf waar ik veel kan leren, mezelf op kennisgebied in de online media verder kan ontwikkelen en waar ik mijn steentje kan bijdragen in de groei van het bedrijf.

5) Wat is volgens jou de opvallendste ontwikkeling in de branche?

De ontwikkelingen op het gebied van VR en 360 video’s zijn erg interessant. Veel bedrijven zijn op zoek naar hoe ze op deze nieuwe technologie kunnen inspringen terwijl het naar mijn mening nog in de kinderschoenen staat.

6) Wat was je eerste mobiele telefoon?

Zo’n blok Nokia. Hij was voor die tijd vrij uitgebreid en er zaten veel nieuwe features op; kleurenscherm, polyfone ringtones en radio zat erop. Dat ding was niet stuk te krijgen!

7) Wat verwachten mensen niet van jou?

In mijn vrije tijd ga ik graag naar het park te gaan om een boemerang te gooien of lekker naar het strand om te kiten.English

Wij plaatsen cookies, onder andere om onze website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en bezoekers relevante advertenties te tonen. Door gebruik te blijven maken van onze website of door op "OK" te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van deze cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan onze cookieverklaring. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten