Contact

CONTACT

Een onbedwingbare nieuwsgierigheid naar hoe MediaScience de digitale efforts van jouw merk kan optimaliseren?

Of wil je gewoon eens kennismaken? Neem gerust eens contact met ons op.

MediaScience

De Ruyterkade 6
1013 AA Amsterdam
The Netherlands
Email: info@mediascience.nl
Phone: +31 (0)20 2260660
WhatsApp: +31 (0)6 45581944
KvK: 53941039

Routebeschrijving openen

Media Science is vlak naast station Amsterdam Centraal gevestigd, op de Ruyterkade 6-L in Het Ruyterhuys. Onze locatie is goed te bereiken met de fiets, auto en het openbaar vervoer.

Vanaf Amsterdam CS
Vanaf Amsterdam Centraal station neem je de uitgang Noord, richting het IJ. Steek de straat over en ga linksaf. Met het water aan je rechterhand volg je de weg en passeer je een brug. Media Science ligt vervolgens aan je linkerzijde in Het Ruyterhuys.

 

 

Per auto
Vanuit de richting Utrecht / Amersfoort (A1 en A2)
Voordat je het centrum Amsterdam inrijdt, ga je de Ring Oost Amsterdam (A10) op. Pak hier de afslag S114 richting centrum en blijf de borden volgen richting centrum. Na de Piet Heintunnel ga je rechtsaf de Piet Heinkade op. Nadat je Amsterdam Centraal Station achterlangs bent gepasseerd, ga jij bij de stoplichten rechtdoor. Vervolgens neem je de eerstvolgende afslag links. Achter Het Ruyterhuys beschikken wij over parkeerplaatsen.

Vanuit de richting Den Haag / Rotterdam (A4)
Voordat je Amsterdam inrijdt ga je de Ring West Amsterdam (A10) op. Pak hier afslag S102 Westpoort 3000-9000. Neem de volgende route: Transformatorweg, Spaarndammerdijk, Tasmanstraat, van Diemenstraat, Westerdoksdijk, om vervolgens op de Ruyterkade terecht te komen. Media Science is gevestigd op nummer 6, in Het Ruyterhuys. Achter het gebouw beschikken bij over parkeerplaatsen.

© 2015 MediaScience All Rights Reserved.
Algemene voorwaarden | Privacy Policy

English