DIT ZIJN WIJ

Wij zijn een nieuw soort marketingbureau. Een professionele playground van realtime data, innovatie en creativiteit. Wij zijn digitaal. Techneuten, data-analisten, strategen en creatieven werken als één team aan digitale merk-, marketing en mediastrategieën. En ontwikkelen meetbare paid, earned en owned mediacampagnes. 24/7.
Want digital marketing is realtime.

DIT DOEN WE

Ieder merk is een digitaal merk. No way back. Dus welkom in de wereld van techniek, big data, multi-platform merkbeleving en consumenten die terugpraten. De enige manier om in deze continu veranderende omgeving te excelleren is door je digitale marketing zo in te richten dat techniek, data, media en creatie als één team samenwerken. En dat doen wij. Zo helpen wij merken hun digitale ambities te realiseren.

Data op zich is waardeloos. Maar in de handen van analisten die niet alleen gevoel hebben voor cijfers, maar juist ook voor merken en mensen, wordt data je marketing life-line. En dat is goud waard.

 

Bij MediaScience vormt data het kloppende hart van alles wat wij doen. Wij koppelen realtime databronnen, op zoek naar inzichten waar we strategieën op kunnen bouwen. Of waar we live hun uitingen op kunnen bijsturen.

Welkom in de broekzak van je klant! Dichterbij ben je als merk nog nooit geweest. Je bent letterlijk live in hun leven aanwezig. En dat gaat natuurlijk verder dan mobiel alleen, want er komen steeds meer digitale kanalen bij.

 

Bij MediaScience zorgen wij ervoor dat onze klant via het juiste scherm de juiste persoon bereikt. Met een boodschap die op dat moment juist voor hem of haar relevant is.  Display, social, search, video… elk medium dat wij realtime vanuit data kunnen aansturen, beheersen wij.

Alles begint bij techniek. Het opzetten van een effectieve campagne is namelijk een hele kunst. Beslissen welke technologie te gebruiken en het opzetten van de juiste strategieën zijn belangrijke elementen voor een succesvolle campagne.

 

Bij MediaScience helpen we onze klanten met een overzichtelijke campagne-architectuur, van waaruit we de campagne met real time data kunnen aansturen. Onze in-house ontwikkelde data-dashboard, geeft onze klanten live inzicht in alle campagnevariabelen en -resultaten.

Out of the box and into the data. Data-analisten, techneuten en mediaspecialisten die samenwerken met creatieven… daar ontstaat een ‘creatieve sweet spot’. Een ongebreidelde broedplaats van innovatieve (campagne) ideeën die boven het digitale maaiveld uitsteken.

 

Bij MediaScience helpen wij onze klanten bij hun digital branding en sales met activerende, content gedreven en social campagnes. Campagnes die we op basis van data on the fly optimaliseren en op boodschapniveau real time kunnen opbouwen en aanpassen.

ZO WERKEN WE

Verandering is de enige constante. En daar genieten wij van. Daarom is onze organisatie is volledig ingericht op samen werken. Op ontwikkelen, leren en verbeteren. En weer ontwikkelen. In een flexibel proces werken wij in multi-disciplinaire teams, waarin de klant een onmisbaar onderdeel is.

Alles begint bij de data. Onze analisten brengen interne en externe databronnen in kaart en koppelen deze. Wie is je klant? Welke profielen zien we? Hoe ontwikkelt de markt zich? Scherpe analyses en inzichten vormen de basis voor alles wat wij voor onze klanten ontwikkelen.

Onze strategen koppelen doelstellingen aan de juiste inzichten en zetten een stip aan de digitale horizon. Vervolgens creëren ze de digitale marketing- en/of mediastrategie waarmee we de klant gaan helpen om daar te komen.

Onze creatie- en mediaspecialisten vertalen strategie naar campagne. Realtime en over multiple devices, platforms en media types. Op zowel display, social, search, maar ook bijvoorbeeld outdoor. Creatie werkt nauw samen met data-analisten en techneuten, zodat de juiste persoon op het juiste scherm de boodschap getoond krijgt, die op dat moment relevant is.

Digital marketing is real time. Dus zodra een campagne live gaat, begint het pas echt. Met ons overzichtelijke in-house ontwikkelde data dashboard heeft de klant continu inzicht in real time resultaten en budgetten.

Door continu te meten, leren we de consument tijdens de campagne steeds beter kennen. Op basis van deze inzichten optimaliseren we de strategie, zodat we de doelgroep nog selectiever kunnen benaderen. En boodschappen kunnen serveren die naadloos aansluiten bij zijn of haar interesses en behoeften.

ONS TEAM

MediaScience is een team van enthousiaste digitale professionals. Van programmeurs tot strategen en designers. En van conceptdenkers en mediaspecialisten tot data-analisten. Ieder met een eigen specialisme, maar allemaal met de onbedwingbare nieuwsgierigheid om samen de grenzen van digital marketing op te zoeken. En op te rekken.

VOOR WIE WERKEN WIJ

CONTACT

MediaScience
Generaal Vetterstraat 82
1059 BW Amsterdam
The Netherlands
Email: info@mediascience.nl
Phone: +31 (0)20 2260660

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

© 2015 MediaScience All Rights Reserved.
Algemene voorwaarden | Privacy Policy

English