MediaScience tourde een week lang met een prachtige 9 meter lange Airstreamer door Nederland. Daarin werden klanten ontvangen en getrakteerd op een inspiratiesessie. Daarvoor had Mediascience uit de lawine aan trendrapporten die traditioneel aan het einde van ieder jaar verschijnen, de meest interessante trends op een rijtje gezet. En dat gecombineerd met heel veel voorbeelden van internationale campagne. Campagnes die, net als MediaScience zelf, de disciplines data, media en creatie integreren in één effectieve aanpak. Het doel was om mensen zo aan het begin van het jaar even uit hun werkomgeving te halen en ‘te voeden’ met mooie ideeën en campagne. Zodat ze vol energie en ambities voor de rest van het jaar de caravan weer uit zouden stappen. En gezien de reacties achteraf is dat zeer zeker gelukt. Een traditie is geboren.

We gebruiken op dit moment maar 1 type cookies op deze website. Die zijn functioneel en dienen om ons websiteverkeer te analyseren. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig voor jou geanonimiseerd. Je gegevens worden dus niet gebruikt voor advertenties of door gegeven aan derden. Privacybeleid

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close