Van de drie inzendingen zijn twee van onze inzendingen genomineerd voor misschien wel de mooiste reclameprijs die Nederland rijk is. Voor VELUX en NRC hebben we campagnes gemaakt waarin de krachtenbundeling van data, media en creatie tot hele mooie resultaten hebben geleid. Zo mooi, dat de jury ze heeft genomineerd. En daar hebben alvast een glaasje op gedronken. Misschien wat voorbarig, maar zoals een wijs man ooit zei: “als er iets te vieren valt, moet je die kans niet laten lopen.”

We gebruiken op dit moment maar 1 type cookies op deze website. Die zijn functioneel en dienen om ons websiteverkeer te analyseren. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig voor jou geanonimiseerd. Je gegevens worden dus niet gebruikt voor advertenties of door gegeven aan derden. Privacybeleid

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close