We zijn trots! De digitale ‘koppen-campagne’ die wij voor NRC ontwikkelden en samen met SIDM uitvoerden is genomineerd voor een Digital Media Europe Award. Digital Media Europe is een mega-event in Kopenhagen waar de hele Europese nieuws-industrie samenkomt om zich te laten inspireren op het gebied van de digitale ontwikkelingen en de toekomst van nieuwsmedia. En daar heeft onze NRC-campagne terecht een plekje gekregen. Half april worden de winnaars bekend gemaakt. #duimen

We gebruiken op dit moment maar 1 type cookies op deze website. Die zijn functioneel en dienen om ons websiteverkeer te analyseren. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig voor jou geanonimiseerd. Je gegevens worden dus niet gebruikt voor advertenties of door gegeven aan derden. Privacybeleid

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close