Na een pitch traject heeft OMRON Healthcare gekozen voor MediaScience als creatief bureau. Hashtagje trots!! OMRON Health Care is een technologie-gedreven Japanse healthcare gigant, die producten levert die patiënten met een chronische aandoening helpt de impact van hun ziekte op hun dagelijkse leven te minimaliseren. MediaScience gaat als eerste campagne ontwikkelen voor het uitrollen van  de OMRON Connect app in de verschillende EMEA landen.

We gebruiken op dit moment maar 1 type cookies op deze website. Die zijn functioneel en dienen om ons websiteverkeer te analyseren. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig voor jou geanonimiseerd. Je gegevens worden dus niet gebruikt voor advertenties of door gegeven aan derden. Privacybeleid

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close