Sinds deze maand hebben we ons account team versterkt met Sjoerd Wijtzes. Sjoerd is een echte salestijger die zijn ervaring heeft opgedaan bij verschillende mediabureaus. En Sjoerd gaat ons helpen om de dienstverlening naar onze klanten op een nog hoger niveau te krijgen. Als dat kan natuurlijk. Succes Sjoerd!

We gebruiken op dit moment maar 1 type cookies op deze website. Die zijn functioneel en dienen om ons websiteverkeer te analyseren. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig voor jou geanonimiseerd. Je gegevens worden dus niet gebruikt voor advertenties of door gegeven aan derden. Privacybeleid

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close