Wij zitten al de hele dag te glimmen op kantoor. Want we zijn nr 1. Sterker nog, toen we zagen dat we maar liefst een notering van 5,5 sterren scoorden, werden er wat high fives uitgedeeld en klonk er hier en daar een ‘Zie je wel!’ en een verdwaalde ‘BAM!’ over de werkvloer. We zijn heel bescheiden, maar vandaag even niet☺

De Emerce 100 is een jaarlijks onderzoek van het blad naar hoe beslissers uit de online industrie oordelen over de prestaties van hun bureaus. Het onderzoek is uitgevoerd door Motivaction en aangevuld met relevante marktdata. Klinkt heel gedegen. Geen gekochte prijs hier☺. Nee, deze hebben we verdient met hard werken en samen onze klanten zo goed mogelijke resultaten behalen.

We zijn supertrots. En niet alleen omdat we nr1 zijn, maar ook omdat we eindelijk in de categorie zijn beland waar we thuishoren: digital agency. En dan ook direct op #1 binnenkomen. Lekker. Dit is voor ons een bevestiging dat onze filosofie van het integreren van data, media en creatie om de beste digitale campagne te ontwikkelen, de juiste is. We zijn trots op ons team maar ook op onze klanten, want die zijn met ons meegegroeid. Het wederzijdse vertrouwen heeft ervoor gezorgd dat we dit resultaat hebben kunnen bereiken. Dus namens het hele team: Dank daarvoor.

Wij zijn op een mooie weg en deze prijs zien wij als een aanmoediging om een stapje bij te doen.

We gebruiken op dit moment maar 1 type cookies op deze website. Die zijn functioneel en dienen om ons websiteverkeer te analyseren. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig voor jou geanonimiseerd. Je gegevens worden dus niet gebruikt voor advertenties of door gegeven aan derden. Privacybeleid

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close