MediaScience tekent voor opvallend relevante zomercampagne.

Als launching partner van de nieuwe Zonnegrafiek binnen de populaire app van Weeronline, lanceert VELUX Nederland in samenwerking met MediaScience het Zolderkamer-alarm. Met het Zolderkamer-alarm wordt de app-gebruiker geïnformeerd over het effect dat de zon heeft op de temperatuur van de zolderkamer.

MediaScience is de architect van de opvallende samenwerking tussen Weeronline en de marktleider in dakramen. Het betreft een campagne rondom VELUX zonwering. In de nieuwe Zonnegrafiek in de app krijgt de gebruiker niet alleen inzicht in de zonnekracht en het aantal zonuren, maar worden gebruikers ook gewaarschuwd dat de zonnekracht kan zorgen voor een flinke opwarming van de zolderkamer. Om vervolgens geïnspireerd te worden om de oplossing daarvoor te zoeken in de unieke zonweringsproducten van VELUX.

MediaScience tekende voor zowel het creatieve idee als voor de uitvoering in media. MediaScience strateeg Jack van den Burger: “Doordat creatie en media nauw samenwerken, zijn we in staat om niet zomaar een campagne te draaien, maar heel effectief te communiceren met een consument waarvan we weten dat deze op dat moment de problematiek ervaart, waarbij VELUX producten een effectieve oplossing kunnen zijn.”

 

VELUX Zolder-alarm

De eerste resultaten overtreffen de verwachtingen

Het weer werkte de afgelopen weken natuurlijk mee, maar de eerste resultaten overstijgen de verwachtingen. “Eerlijk gezegd zijn we niet heel verbaasd, want dit is exact wat we ook terugzien in onze historische sales data: een duidelijke correlatie tussen het aantal zonuren en de interesse in onze raamdecoratie. Weeronline is voor deze actie dus de perfecte partner.”, aldus Peter-Jan Melenhorst, Manager Channelmanagement bij VELUX Nederland.

Deze mening wordt gedeeld door Jeroen Waterreus, Partnership manager bij Weeronline: ‘De manier waarop VELUX nu een toevoeging biedt aan onze bestaande weercontent is origineel, relevant en effectief. Dat zien we dan ook terug in de cijfers.’

We gebruiken op dit moment maar 1 type cookies op deze website. Die zijn functioneel en dienen om ons websiteverkeer te analyseren. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig voor jou geanonimiseerd. Je gegevens worden dus niet gebruikt voor advertenties of door gegeven aan derden. Privacybeleid

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close