In Marketing Report ontvangen presentator Peter Wybenga (creative marketeer en mede-eigenaar bij Media Meetings & Magazines) en sidekick Bas Vlugt (oprichter van Nederlands MediaNetwerk) bepalende spelers uit de wereld van de marketingcommunicatie. Ze gaan in gesprek over innovaties en trends in media, creatie en data. Deze week spraken ze met

Ariane Inden

In 1992 begon Ariane Inden de ontwikkeling van 141 cosmeticaproducten in het luxe top segment. De eerste winkel opende in oktober 1993. Inmiddels zijn er meer dan 1000 artikelen en worden deze in de meer dan 100 winkels verkocht in binnen- en buitenland.

Jaap Bruijnen

Jaap Bruijnen is Chief Operations Officer bij Pathé Thuis, video-on demand platform dat de nieuwste films als eerste bij jou thuis brengt. Op het indrukwekkende cv van Jaap staan onder meer de functies van finance manager Pepsico Netherlands, managing director HBO Netherlands en managing director NVPI.

Michel Palmen

Michel Palmen is marketeer in hart en nieren. Hij begon zijn carrière als marketing manager in het jaar 2000 bij Radio 538, had vervolgens in 10 jaar tijd 6 verschillende marketingfuncties bij Coca-Cola, werkte voor Fox en Liberty Global. Sinds eind 2018 werkt Michel als Head of Advanced Marketing Solutions voor Viacom International Network Benelux, moederbedrijf van prachtige merken als MTV, Comedy Central, Spike en Nickelodeon.

René Zeedijk

René Zeedijk heeft een lange staat van dienst. Hij was onder meer radioplanner bij MEC, commercieel directeur bij Radio 538 en Zoom.in, betrokken bij IAB en MWG en oprichter van MediaScience. Op Marketing Report Radio laat René iedere maand zijn licht schijnen over de actualiteit.

We gebruiken op dit moment maar 1 type cookies op deze website. Die zijn functioneel en dienen om ons websiteverkeer te analyseren. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig voor jou geanonimiseerd. Je gegevens worden dus niet gebruikt voor advertenties of door gegeven aan derden. Privacybeleid

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close