Wat speelt er allemaal in het marketing landschap op dit moment? Elke maand is onze eigen René Zeedijk te gast bij de radiouitzending van Marketing Report om zijn licht te laten schijnen over de actuele ontwikkelingen binnen marketing.

De update van René

Deze week spreekt René samen met vaste presentatoren Peter Wybenga en Bas Vlugt over de overname door Exterion media, die het tankstation-netwerk van MMD media koopt, de leegloop rond de crypto munt Libra van Facebook en de nieuwe campagne van Albert Heijn.

We gebruiken op dit moment maar 1 type cookies op deze website. Die zijn functioneel en dienen om ons websiteverkeer te analyseren. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig voor jou geanonimiseerd. Je gegevens worden dus niet gebruikt voor advertenties of door gegeven aan derden. Privacybeleid

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close