ZIGT, dat in 2019 is uitgeroepen tot mediabureau van het jaar, heeft een goed jaar achter de rug waarin het haar positie in Nederland en België autonoom verder heeft versterkt. Deze autonome groei wordt nu versneld door digitaal campagnebureau MediaScience over te nemen en te
integreren in Hoofddorp. Voor zowel de klanten van ZIGT als voor de klanten van MediaScience betekent dit een versteviging van de dienstverlening en is er een sterkere propositie richting de markt.

“Het gaat heel goed met ZIGT en we hebben een topjaar achter de rug. Door meer goede mensen aan ons te verbinden krijgen we samen nog meer voor elkaar. We hebben er vertrouwen in dat we tezamen met de professionals van MediaScience nog beter aan alle klantvragen kunnen voldoen.” aldus Rogier Bruggeman, directeur van ZIGT.

Joost Istha, oprichter van ZIGT vult aan; “Het beste mediabureau zijn is supercool en dat blijven we graag. Met de overname van MediaScience versnellen we ook onze groei op het gebied van onder meer digitale marketing en data. We hebben de ambitie om ook daar de beste in te zijn. Wat we altijd al waren verandert niet: succesvol voor klanten, flexibel, transparant en het nationale
alternatief in de Benelux.”

ZIGT neemt alle aandelen van MediaScience over. De medewerkers van MediaScience verhuizen eind deze maand naar het kantoor in Hoofddorp en worden onderdeel van de bestaande ZIGT organisatie. René Zeedijk, mede-oprichter en directeur van MediaScience zal binnen ZIGT de rol van Directeur Business Development gaan vervullen en wordt onderdeel van het managementteam. “In onze consoliderende markt was het belangrijk voor MediaScience om aansluiting te vinden bij een sterke grotere organisatie. Dat dit ZIGT is geworden daar kan ik alleen maar heel blij mee zijn.”, aldus René.

Rogier Bruggeman houdt als Algemeen Directeur de algehele dagelijkse leiding over ZIGT.

We gebruiken op dit moment maar 1 type cookies op deze website. Die zijn functioneel en dienen om ons websiteverkeer te analyseren. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig voor jou geanonimiseerd. Je gegevens worden dus niet gebruikt voor advertenties of door gegeven aan derden. Privacybeleid

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close