Wij zijn

MediaScience

Een creatief campagnebureau voor een digitaal tijdperk. Wij geloven dat we in een tijd leven waarin campagnes slimmer en creatiever moeten zijn willen ze nog impact creëren. Dus daar hebben wij het bureau op ingericht.

Wij geloven in de chemistry die ontstaat als je left brainers met right brainers laat samenwerken. Strategen met campaigners. Techneuten met creatieven. Conversiefanaten met branding believers. En bureaus met klanten. Want in het mengen van deze DNA’s ontstaan explosieve strategieën en campagne die impact maken.

Onze
Cultuur

We zijn een smeltkroes van ‘left-‘ en ‘right brainers’. Van nerds tot creatieven en van data analisten tot strategen en ook een paar gewone mensen. Wij geloven in hard werken, lekker lunchen, goede muziek… en ja, over smaak valt te twisten… en af en toe een potje tafelvoetbal.

Wij willen samenwerken omdat we snappen dat we samen vele malen sterker en slimmer zijn dan als individu. En naast de LOL die we hebben, vragen we onszelf iedere dag af: kan het slimmer? Kan het creatiever? De een noemt het neurotisch, de ander gedreven. You take your pick.

JOBS

Iedere dag heb je de kans om het beste te maken wat je in je hebt. Als je een plek zoekt die dat in je stimuleert en waar je de ruimte krijgt om jouw kracht en jouw DNA onderdeel te maken van een hele mooie club mensen. Check dan eens onze vacatures. Of stuur een mailtje. Iedereen is welkom.

Er zijn op dit moment geen vacatures